Guld, CD (2014)

Previous
BLACKBATMENGULD


Bestil pladen her

I anledning af det i 2014 er halvtreds år siden at Black Batmen blev stiftet, udgiver bandet sin 10. plade, som naturligvis har fået titlen GULD i anledning af dette bemærkelsesværdige guldbryllup inden for pigtrådsverdenen.

Pladen består af 12 kendte sange fra dengang Verden var af lave. 

Dpac BB Gold bagside


Black Batmen stifteren - Tommy Holm - deltager på pladen som gæstesolist, og skriver i omslaget:

Black Batmen 1964-2014

Der er sagt og skrevet meget om Black Batmens historie, og hvis der er nogen der ikke er opdateret, kan man gå ind på Black Batmens hjemmeside og læse historikken. 

Det er godt at kende historien, men man skal ikke fortabe sig i fortiden. 

Nok om den. - Fremad, ud over stepperne, mens vi kan.

Alligevel er det vel værd at markere, når et pigtrådsorkester har 50 års jubilæum. 

50 år er unægteligt mange år i musikbranchen. 

Dér i 60’erne, hvor Raquel Rastenni huserede, skete der en kulturrevolution, også på musikfronten: The Beatles, The Rolling Stones - you name it - og på Sydfyn ikke mindst Black Batmen. Det var de unges musik. Det var ROCK AND ROLL!! 

Der var virkelig konfrontation mellem den ældre og den yngre generation. Vi var jo så heldige at tilhøre den yngre, ellers kunne der nok ikke fejres 50 års jubilæum i år. 

”Langhåret musik, føj for den lede”. Det var ordene den gang. Men vi blev ved, vi holdt ud. I dag er der nok ikke mange der rynker på næsen af 60’er musikken. Tværtimod!

Her i 50 året udgiver Black Batmen endnu en CD. 

 Jeg fik en forespørgsel om at jeg, som stifter af bandet, ville medvirke på et nummer. Det blev jeg selvfølgelig glad for og sagde ja tak.

Selv om jeg ikke er fast inventar i BB, kan vi altid på en eller anden måde ramle sammen. Jeg føler, at der er et musikalsk slægtskab imellem os, og det er en god fornemmelse.

Nu er den her - CD’en altså. Så nu er det op til jer at bedømme og forhåbentlig nyde musikken, og måske sende en tanke tilbage til jeres egen tid som ung.

Rigtig god fornøjelse og tillykke med jubilæet.

Tommy Holm

Tommy


© Black Batmen 2016